2012. április 23., hétfő

Éden Niki gyermeket vár – Éden Hotel


Néhány hónapon belül életet ad gyermekének az Éden Hotel első szériájának játékosa Éden Niki. Akismama nagyon boldog, hiszen megtalálta azt a férfit aki mellett tökéletesen boldognak érzi magát.

A pár eddig titokként kezelte az örömhírt, ám Niki áldott állapotának már szembetűnő jelei is vannak és az első kritikusnak nevezett időszakot is szerencsésen áthidalták. A baba neme ugyan még nem derült k,i a pár azonban már mind a két eshetőségre felkészül. Amennyiben kislányt hoz a gólya a Jázmina nevet kapja majd a pici, míg fiú esetén a Milán nevet.Éden Niki terhes. A paradicsomi környezetben játszódó reality első szériájának résztvevője meghatottan nyilatkozott a life.hu -nak.
Niki és kedves Miki hét hónapja alkotnak egy párt, de a szerelmüket olyan erősnek gondolták, hogy a gyermekvállalás gondolatát hamar fontolóra vették. Abban azonban szinte nem is reménykedtek, hogy álmaik ilyen hamar valóra válnak.
Bár a baba hamarosan megérkezik, a fiatalok nem tervezik jelenleg az esküvőt. Most elsődleges feladatuknak a gyermekvárás mellett a lakásfelújítást tartják, hogy a pici a lehető legszebb körülmények közé érkezzen.


forras: radiototal.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése