2012. április 23., hétfő

Két új lány költözött az Éden Hotelbe – Éden Hotel 2 – 29. részKét új lány érkezett az Éden Hotelbe és a régiek azonnal féltékenykedni kezdtek, talán nem is véletlenül. Több párkapcsolat is meginoghat Reni és Andi érkezésével az Éden Hotel 2-ben.

Edina ki akarta zárni, hogy belezúgjon valakibe. Ez nem sikerült, Máté szerint is sokkal több érzelmet visz bele a dolgokba. Mindenki úgy érzi Edinán kívül, hogy nagyon egyoldalú ez a kapcsolat. Kíra elkezdett anyáskodni Márk felett. Márknak Kíra a legszebb lány az Éden Hotel lányok közül.Petra tart tőle, hogy új lányok érkeznek majd az Éden Hotelbe. Úgy gondolja, hogy most már nagyon kis dolgok is a kiesés szélére sodorhatnak bárkit. Dávid nagyon szeretné megnyerni Noémi bizalmát, ezért sokat beszélget vele és próbálja erősíteni párkapcsolatukat.
Anikó és Levente egyre többet bújnak össze, ennek ellenére Anikó nem érez semmit Levente iránt. “Úgy eljátszogat vele!”

Táncjáték az Éden Hotelben

A pároknak egy papírlapon kellett táncolniuk, melyet gongszóra mindig meg kellett felezniük. Előbb-utóbb mindenkinek fel kellett vennie a párját. Máté nehezített pályát kapott Edinával, aki folyamatosan nevetett a nyakába és nem tartotta magát. Ők estek ki először. Pít és Petra nyerte meg a játékot.

Karibi parti az Éden Hotelben két új lánnyal

Miután végetért a táncos játék már indult is a Karibi parti, amelyre öltözéket is kaptak. A parti alatt két új lány érkezett az Éden Hotelbe.
Reni táncos, 22 éves és Hódmezővásárhelyről érkezett. Reninek azok a fiúk jönnek be, akikben van egy kis rosszaság. A másik lány Andi, aki 21 éves edző. A magas barna hajú, barna szemű férfiak jönnek be neki. Nyitott egy új kapcsolatra is az Éden Hotelben.
Mindkét lány karibi öltözékben vonult be a karibi partira. A fiúk természetesen szemrevételezték a lányokat, pusztán szakmailag. A párok lánytagjai azonnal kifaggatták fiú partnerüket, hogy mennyire kerültek veszélybe. Mindegyik fiú tagadta, hogy tetszene neki bármelyik lány.
Petra úgy érzi, hogy nem tartotta Pít a megállapodásukhoz magát. Körbevezette a lányokat, ahelyett, hogy közömbös maradt volna. Petra még beszólt Pítnek a testével kapcsolatban is, melyre Pít már hevesen reagált.
Kíra szerint az az alapvető probléma, hogy nagy az életkor béli különbség kettejük között. Petra nem ért még a férfiakhoz és nem tudja mire lenne szüksége Pítnek.

Pítet lecsapta Petra kezéről az újonnan érkezett Andi

Mindkét új lány igen nehéznek érzi a helyzetét, mert nagyon összetartónak látják a társaságot. A régi lányok pedig foggal-körömmel ragaszkodnak párjaikhoz. Andinak Pít és Dávid tetszik. Reni a kigyúrt, kicsit maffiózó fiúkat szereti, de ennek ellenére Máté tetszik neki. Máté sokat beszélgetett Renivel és Edina nehezen viselte. Tudja, hogy Máténak az új lány, Reni az ideálja.
Anikó bújik, csókolózik, de nem érez semmit Levente iránt. Ugyanakkor parancsolgat neki és megmondja, mit csináljon, mit vegyen fel. Levente elég jól tűri a dolgokat, de néha kifakad. Ilyenkor is megkapja Anikótól, hogy ne üvöltsön vele.
Pít és Andi már az első este egymásra talált. Jót fürödtek a medencében, majd csókolózni kezdtek egymással. Petra így igen nehéz helyzetbe került, Pít hamar túllépett rajta. forras: radiototal.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése