2012. április 24., kedd

VV Attilának nincs otthona



A Való Világ 5 győztesének, Attilának (32) a nyereménylakásáról van szó természetesen, amely még távolról sincs készen, viszont az is elképzelhető, hogy VV Kinga szerelmét egy máshol lévő, azonnal birtokba vehető kéróba költöztetik. 






Az a XIV. kerület szélén álló ház, ahol Attila kapott egy lakást a műsor egyik szponzorától, csak hosszú hónapok múlva telhet meg lakókkal. Néhol épp most helyezik le a járólapokat, olyat, amit a leendő tulajdonos kiválasztott.
- Többféle modern csempéből lehet választani, azokban a lakásokban pedig, ahol még nincs tulajdonos, minden szinten egységes burkolatot kap majd a fürdőszoba és a konyha - tudtuk meg az egyik értékesítőtől, aki szerint csak júliusban kapják meg a kulcsot a tulajdonosok. Bár most kellene dönteni, VV Attilát, aki a B épületben, a második emeleten kapott lakást, mégsem kereste meg senki, hogy nyereményének végső kialakításába beleszólhasson.
- Nem is tudom, hogy hol épül a lakás, és nem is szólt senki, hogy menjek csempét választani vagy bármit is egyeztetni a berendezéssel kapcsolatban. Igazi meglepetésnek szánták - véli Attila, akitől megtudtuk, hogy jelenleg az RTL Klub költségén egy szállodában lakik. A VV5 győztese azonban arról a városszerte terjengő pletykáról nem hallott, amely szerint - miután csak nyár  közepére készülnek el az eredetileg tervbe vett  lakással – nem is a beígért helyszínre fog költözni. A jó  értesültek tudni vélik: egy azonnal beköltözhető kéglibe hurcolkodhat majd be a nyertes. Magunk is hajlunk erre a verzióra, miután egy hónapig hiába próbáltuk megtudni az RTL Klubtól, hogy mikor költözködik Attila, akinek a nyereményautóval több szerencséje van, mint a nyereménylakással. Most írják át a nevére azt a fekete Chevrolet-t, amit még VV 5 még versenyben lévő öt játékosa közösen választott ki.

VB információ
blikk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése