2012. április 17., kedd

Rendőrök vitték be Cristofelt!



Kihallgatták a rendőrségen Cristofelt (19)! A VV 5. kubai csődöréért az egyenruhások mentek otthonába, majd a VIII. kerületi rendőrkapitányság hátsó bejáratán bevitték, hogy meghallgassák őt is súlyos testi sértés kísérlet alapos gyanúja miatt. VV Veronikát (20) a feljelentése másnapján már meghallgatták.




Veronikát nagyon megviselték a történtek
– Az üggyel kapcsolatban nem kívánok nyilatkozni, ügyvédem ad felvilágosítást. Bízom az igazságszolgáltatásban – jelentette ki Veronika, aki hétfőn délután sokáig elérhetetlen volt, állítása szerint rosszul érezte magát. Mint ismert, Veronikát a lány és anyukája elmondása szerint is egykori szerelme brutálisan megverte, de a fiú semmiféle megbánást nem mutatott, sőt Cristofel szerint Veronika eltúlozta a pofonok jelentőségét.

Veronika ügyvédje, Hyross Virág szerint a vasárnap beadott négyoldalas feljelentés nyomán példaértékű gyorsasággal intézkedett a rendőrség.

– Hétfőn már be is hívták ügyfelemet személyes sértetti kihallgatásra, ahol átadta a hatóságnak a kórházi zárójelentését és az ambulánslapot is. A kétórás eseményen ügyfelem a kérdésekre válaszolt, és részletesen elmesélte, mi történt, annak ellenére, hogy lelkileg megviseli bántalmazásának felelevenítése. A cselekmény Veronika bérelt lakásában történt, az oda-vissza költözésen vitatkoztak – magyarázta az ügyvédnő a tettlegességig fajuló bántalmazás okát, hiszen úgy tudjuk, a VV csődöre nem akarta elhagyni addigi közös otthonukat. 

VV Christofer a VIII. kerületi rendőrkapitányság előtt.

Azt állítják, hogy Veronikát máskor is megrángatta, lökdöste már Cristofel, durván is beszélt a lánnyal, de a keze csütörtökig sohasem járt el, akkor azonban szavai szerint „eldurrant az agya". Hogy az alapos gyanú szerinti súlyos testi sértés megáll-e, azt majd később szakértők állapítják meg a nyomozás során, Veronika ugyanis agyrázkódást kapott, és két napot kórházban töltött. A lány elolvasta a rendőrségen készült jegyzőkönyvet és ahol kellett, pontosított. Távozása után nem sokkal már Cristofelt hallgatták ki a nyomozók. A VV-hős azonban nem töltött sok időt az őrsön; késő délután szabadon távozott, és a telefonját is kikapcsolta, ezért egyelőre nem sikerült őt utolérni.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ügyben súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendeltek el. – Az üggyel kapcsolatban tanúkihallgatások történtek, illetve egy főt gyanúsítottként hallgatott ki a nyomozóhatóság – tudtuk meg a kommunikációs osztálytól.


Sch. Zs.
blikk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése