2012. április 27., péntek

Éden Máté barátnője Mexikóba utazott


Tegnap Mátét igencsak megtréfálták az Éden Hotel 2 szerkesztői. Bevonták Máté barátnőjét a “játékba” a látogatottság növelése érdekében. Ez még visszaüthet a Viasat3-nak.


Mindenki számára az elsődleges motiváció a pénz így nem is csoda, hogy párkapcsolatban élők is jelentkeznek. Mindenki úgy indul neki, hogy én majd kitartok és nem csábulok el. Aztán összekerül egy helyes lánnyal/fiúval, este kap mellé nem kevés alkoholt és végül nem tud uralkodni vágyain. Később már minden mindegy alapon játssza az Éden Hotelt, hogy otthon majd megmagyarázza valahogy, maximum szakítanak.A Viasat3 valóságshow-ja paradicsomi környezetbe helyezi az egymás számára idegen versenyzőket, akiknek párt kell alkotniuk egymással. A pároknak érdemes kitartaniuk egymás mellett, hiszen így juthatnak el a fődíjig. A pároknak egymással kell aludniuk, együtt laknak és előbb-utóbb talán vonzódnak is egymáshoz, ha nem egy elviselhetetlen személlyel kerülnek össze.


Máténak egy kicsit előrébb hozták a magyarázkodást. Tegnap odareptették barátnőjét egy “remek” vacsorára. Természetesen Máté hebegett-habogott és annyit elismert, hogy történtek olyan dolgok, melynek nem örülne a lány. Barátnője nem kérdezett rá nyíltan az eseményekre, Máté pedig nyilván nem mondta magától.


Nagy dilemma elé került Máté, a szerkesztők belekontárkodtak játékába! Vagy a barátnőjének kell megfeleljen és dobja Edinát, esetleg a fődíjat is, vagy játssza tovább a hősszerelmes szerepét Edinával. Tegnap még maga sem tudta eldönteni, melyik úját harapja meg. Az Éden Hotelben bármi megtörténhet és a játékosok egyébként sem mindig őszinték egymással, habár ezt mindenki állítja magáról! Az Éden Hotel 3 jelentkezői most már tudják, hogy mire számíthatnak majd.


forras: radiototal.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése